• EN
  • IT

repits-el-1920

 

 

Ciao Amico!

Nyerj az 5 éves Pizza Me-vel és repülj Nápolyba, a pizza őshazájába a Balla Utazás jóvoltából! A 100%-osan olasz utazásért össze kell fognod munkatársainkkal! Fotózd le a Pizza Me pizzádat és posztold Instagramra a következő hashtagekkel: #RepítsElPizzaMe és #Köszi+annak a munkatársnak a neve, akitől a pizzát kaptad, például így: #KösziZalán! Fontos, hogy az Instagram oldalad nyilvános legyen, mert csak így tudjuk megtalálni a posztodat. A posztolók között 2 fős 5 napos nápolyi utat sorsolunk ki, október 23-i indulással a Balla Utazás felajánlásával. Buon viaggio Pizza Me famiglia!

 

Az utazásról

Nápoly a Tirrén-tenger lenyűgöző szépségű partszakaszán fekszik, a Vezúv árnyékában. A világ egyik legrégebbi városában a görög-római, középkori, reneszánsz és barokk építészet ad hátteret a nyüzsgő kikötőnek, a Michelin-csillagos éttermeknek és a titokzatos éjszakai bároknak. Nápoly a pizza őshazája és itt található a világ első bejegyzett pizzériája is, így pizza-imádóknak kötelező zarándokhely! A városból könnyen elérhetők Pompei romjai és a mesés Capri sziget is. Őszi élménytúrádat a Balla Utazás szervezi meg, így nem kell törődnöd sem a repülőjegyed megvásárlásával, sem a szállásod lefoglalásával, kifizetésével. Vagyis röviden összefoglalva a helyzetet: itt az ideje posztolni és pakolni! 😊
pizzame-repitsel-1

 

A játékszabályról

Az oldal tetején látható mobiltelefon kijelzőjén egy példaposztot találsz. A poszt szövege természetesen tőled függ, a lényeg csak az, hogy a két hashtag (#RepítsElPizzaMe és #Köszi+annak a munkatársnak a neve, akitől a pizzát kaptad) szerepeljen benne. A beazonosíthatóság érdekében figyelj rá, hogy a hashtageket ékezetekkel használd, és a munkatársunk nevét is pontosan írd le (ebben segítségedre lehetnek kollégáink névtáblái). Jó ha tudod, hogy a legtöbb hashtaget kapott kollégánk is nyer egy utat Nápolyba, amelyen partnerével együtt vehet részt! Így, ha posztolsz, nem csak magaddal, de másokkal is jót teszel! (Nyugi, nem kell együtt mennetek 😊) Figyelj rá, hogy az Instagram oldalad nyilvános legyen, mert csak így tudjuk megtalálni a posztodat. Találkozunk a Tirrén-tenger partján!

 

A játék időtartamáról

A játék 2018.08.06. 10 óra 00 perctől – 2018.09.06. 23 óra 59 percig tart. Eredményhirdetés 2018.09.10-én a Pizza Me Facebook és Instagram rajongói oldalán!

 

Részletes játékszabály

pizzame-pdf-png   A részletes játékszabályzatért kattints ide!

pizzame-repitsel-2

 

Pizza Me