Dolgozz nálunk és csatlakozz a Pizza Me családhoz!

Imádod a ropogós olasz pizzát, netán rendszeresen betérsz a Pizza Me üzletekbe? Stabil munkahelyet keresel, amelyre a jelenlegi helyzetben is biztosan építhetsz? Szeretettel várunk a Pizza Me családba, ahol nettó 1400-2100 Ft-os órabérre számíthatsz, sőt, a forgalom utáni jutalék akár 25%-kal is növelheti a fizetésedet! Ráadásul a borravaló rád eső része is a tiéd, amit napi elszámolásban adunk át neked!


Elsőre jól hangzik?Görgess le a részletes infókért!


(Akkor is érdemes tájékozódnod, ha most nem keresel állást, hiszen lehet, hogy egy barátodat érdekli a lehetőség. Megköszönjük, ha szólsz neki!)

Rólunk
Az első Pizza Me-t 2013-ban néhány barát alapította, valódi szerelemprojektként. A cél az volt, hogy egy olyan hely jöhessen létre Budapesten, amely valódi olasz pizzával várja a minőségi street food kedvelőit, akár az éjszaka közepén is. Első szeletbárukban, a La Pizza Di Mamma Sofiában még a tulajdonosok szolgálták ki a vendégeket, megismertetve őket a legjobb olasz alapanyagokból készült, vékonytésztás pizzával. Időközben az egyetlen üzletből szeletbár-lánc lett, a név pedig Pizza Me-vé alakult, de a kiváló minőség iránti szenvedély ugyanaz maradt.
Hol és hogyan dolgozhatsz?
Több mint 20, klimatizált éttermünkben pörgős hangulat, jó zenék és kedvezményes napi étkezés vár. Arra is figyelünk, hogy a lakóhelyedhez legközelebbi pizzázónkban kapj helyet, hogy a napodból minél kevesebb teljen utazással. Alap, hogy minden éttermünkben maximálisan betartjuk a higiéniai előírásokat.
Vajon jól éreznéd magad velünk?

A Pizza Me üzletekben baráti társaságok dolgoznak, akik a munkaidőn kívül is szívesen buliznak, moziznak, bowlingoznak együtt. Minden hónapban megválasztjuk a „hónap dolgozóját”, akinek extra pénzjutalom üti a markát!


Sőt, nyereményjátékokat is szervezünk, ahol akár PlayStationt vagy wellness-hétvégét is lehet nyerni! Mire vársz még? 😉

Kapcsolat

Ha kérdésed van, keress minket bátran ezen az email címen: hr@pizzame.hu

Nézd meg aktuális állásajánlatainkat, és jelentkezz ha van közte ami tetszik.
Életképek