Dolgozz nálunk és csatlakozz a Pizza Me családhoz!

Imádod a ropogós olasz pizzát, netán rendszeresen betérsz a Pizza Me üzletekbe? Stabil munkahelyet keresel, amelyre a jelenlegi helyzetben is biztosan építhetsz? Szeretettel várunk a Pizza Me családba, ahol nettó 1400-2100 Ft-os órabérre számíthatsz, sőt, a forgalom utáni jutalék akár 25%-kal is növelheti a fizetésedet! Ráadásul a borravaló rád eső része is a tiéd, amit napi elszámolásban adunk át neked!


Elsőre jól hangzik?Görgess le a részletes infókért!


(Akkor is érdemes tájékozódnod, ha most nem keresel állást, hiszen lehet, hogy egy barátodat érdekli a lehetőség. Megköszönjük, ha szólsz neki!)

Rólunk

 Átgondolt és bátor stratégiai döntéseink következtében, folyamatos minőségi elköteleződés mellett, a kialakult gazdasági körülmények ellenére, ma már 28 üzlettel vagyunk jelen Budapesten és további 4 egységben kínáljunk pizzáinkat vidéki nagyvárosokban. A 2022-es év sikereként először a nemzetközi piacra léptünk. 

Történetünk 2013-ban indul, amikor a belváros szívében, a Király utcában, néhány barát szerelemgyerekeként megnyílt a Pizza Di Mamma Sofia. Akkor még a tulajdonosok szolgálták ki a vendégeket. Legjobb tudásunk szerint tettük a dolgunkat, hiszen régről ismertük egymást. Frissen, kézzel készített, forró kemencében sütött pizzáink a mai napig a mediterrán vidék hangulatát idézik.

Hol és hogyan dolgozhatsz?
Több mint 28 klimatizált éttermünkben pörgős hangulat, jó zenék és kedvezményes napi étkezés vár. Arra is figyelünk, hogy lehetőleg a lakóhelyedhez legközelebbi pizzázónkban kapj helyet, hogy a napodból minél kevesebb teljen utazással. Alap, hogy minden éttermünkben maximálisan betartjuk a higiéniai előírásokat.
Vajon jól éreznéd magad velünk?

A Pizza Me üzletekben baráti társaságok dolgoznak, akik a munkaidőn kívül is szívesen buliznak, moziznak, bowlingoznak együtt. Minden hónapban megválasztjuk a „hónap dolgozóját”, akinek extra pénzjutalom üti a markát!


Sőt, nyereményjátékokat is szervezünk, ahol akár PlayStationt vagy wellness-hétvégét is lehet nyerni! Mire vársz még? 😉

Kapcsolat

Ha kérdésed van, keress minket bátran ezen az email címen: hr@pizzame.hu

Nézd meg aktuális állásajánlatainkat, és jelentkezz ha van közte ami tetszik.
Életképek