• EN
  • IT

Honnan indult a Pizza Me története?

Imádjuk az olasz pizzát és nagyon hiányoltunk egy olyan helyet, ahol igazán jó pizzát kapni akár az éjszaka közepén is, egyenesen a kemencéből.

Bíztunk abban, hogy az emberek értékelik majd a jó minőséget, a kitűnő alapanyagokat, nem beszélve a szeretetről, amivel a pizzákat készítjük. Kezdettől fogva tudtuk, hogy 100%-ig olasz pizzát szeretnénk készíteni, kizárólag a legjobb olasz alapanyagokból. Fontos volt számunkra az is, hogy azt a hangulatot, azt az élményt is átadjuk, amivel Olaszországban találkozunk, ezért a Pizza Me csapata egy kis család is egyben.

Az első helyet a belvárosban, a buli negyed közepén nyitottuk 2013-ban, akkor még La Pizza Di Mamma Sofia néven. Az elsődleges cél az volt, hogy valami igazán jót hozzunk létre, amit szívből csinálhatunk. Az üzleti része csupán egy járulékos dolog volt. Hittük, hisszük ma is, hogy hosszú távon csak igazán jót és jól lehet csinálni. Ez vezérelt minket már a kezdetektől a Pizza Me esetében is.

A rengeteg pozitív visszajelzés és a sok-sok törzsvendég motivált minket a folytatásra, arra, hogy merjünk nagyban gondolkodni. Így állt össze a Pizza Me hálózatának terve, a hálózat pedig azóta is folyamatosan bővül. Ha imádod a jó olasz pizzát, akkor ugorj be hozzánk egy szeletre!

Pizza Me